​v/ Aut. Kloakmester Finn Bundgaard Larsen

Fruerlundvej 61, Øster Hurup
9560 Hadsund

​Garanti

Autoriseret kloakmester

Fuglsang Kloak & Beton ApS er en autoriseret kloakmestervirksomhed.

Vores virksomhed er godkendt af sikkerhedsstyrelsen til at udføre kloakarbejde. Vores kvalitetssikring kontrolleres af AMU-Kontrolinstans.

AMU Kontrolinstans - Kvalitetsstyringssystem

Amu-Vest har oprettet en uafhængig kontrolinstans: AMU-Kontrolinstans, der er bemyndiget af Sikkerhedsstyrelsen til godkendelse af kvalitetsledelsessystemer for autoriserede og godkendte virksomheder og til at udføre den særlige tilsynsordning på vand- og afløbsområdet

Kvalitetskontrol

​For at sikre en høj kvalitet er det et lovmæssigt krav, at alle autoriserede kloakmestervirksomheder skal anvende et godkendt kvalitetsstyringssystem eller være tilmeldt en særlig tilsynsordning.

Kvalitetsstyringssystemet skal sikre, at kloakarbejde anmeldes og færdigmeldes til kommunen, samt at kloakmesteren udfærdiger reviderede tegninger, der viser det udførte kloakarbejde. 

Disse tegninger sendes til kommunen samt udleveres til kunden. Kloakmesteren skal dokumentere kvaliteten af det udførte arbejde via blanketter, tegninger og lignende, hvor virksomheden oplyser, hvorledes arbejdet er udført for at overholde bygge- og miljølovgivning. Dokumentationen skal gemmes i mindst fem år. 

Under denne ordning får virksomheden minimum hver andet år et kontrolbesøg, hvor hele papirgangen i kvalitetsstyringssystemet gennemgås.

​​

http://www.danskekloakmestre.dk/

Fimainformation

Fuglsang Kloak & Beton ApS

Fruerlundvej 61

9560 Hadsund

CVR: 33866011 

​Kontakt os

Ring på telefon 53 29 69 18, send en mail på fuglsangkb@hotmail.com eller benyt vores kontaktformular, hvis du har et spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på en opgave.​​

AMU- Kontrolindsats